Foto van een M.A.N 4S2, bezig met poseren.Tja, dat was toendertijd waarschijnlijk zeldzaam :D. Foto is geplaatst door danny_ford op 14-07-2012 om 22:12:47, met 8 reacties.

M.A.N 4S2

2.506 foto's van @danny_ford

danny_ford
Foto van een M.A.N 4S2, bezig met poseren.
Tja, dat was toendertijd waarschijnlijk zeldzaam 😃

Reacties

lindehydrocart30
Denk dat het toen meer voorkwam dan tegenwoordig! 😛 haha, zie je wel meer die plaatjes!
danny_ford
De tijd dat er nog geen zekeringen en bedrading op een trekker zaten 😃
Schluterfan
@danny_ford

jawel, maar in mindere aantallen... Dus minder misere, en vloog de boel in de fik gaven ze er nen trok aan de bedrading en twas ook opgelost 😃.

Schlüter had ook van die zegeltjes van Störungsfrei mit Schlüter, je had er verschillende; 5jaar, 10jaar en denk ook 20jaar.
ErDee
@danny_ford Je had er wel gewoon verlichting op hoor dus een paar zekeringen daarvoor en de benodigde bedrading. Alleen werd dat destijds degelijker gemaakt dan tegenwoordig.
danny_ford
Oke, ja maar tegenwoordig is het volgens mij haast niet anders dan bedrading meer.
Rene schut
Volgens mij zijn er meer van die bordjes gemaakt dan dat er trekkers zijn die 10000 uren gehaald hebben.
ljdekker
Schijnt dat je zulke dingen ook bij Mercedes Benz kunt krijgen, 250.000, 500.000 en 10000.000 kilometer. Moet ie wel mercedes dealer onderhouden zijn en met het originele motorblok er nog in

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de M.A.N 4S2 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!