Het antwoord op mijn

Schlüter Compact 750

1.723 foto's van @Schluterfan

Schluterfan
Het antwoord op mijn "vraagfoto" die ik gisteren poste 😃

tractorfan.nl/picture/663713/

TF'er @Lindehydrocart30 wist het na een 2de poging juist te raden 😃. Proficiat!

Het was een Compact 750, in export uitgevoerd als Compact E4000, nu ja, ik had Compact 750 ook al goed gekeurt moest er iemand anders op uitgekomen zijn 😉. De foto leek heel bedrieglijk, je zou haast denken dat het om een 6cilinder trekker ging, maar de Compact 750 is een 3pitter met de volle 70pk 😃.

Reacties

lindehydrocart30
Apart plaatje! nooit eerder gezien. echt een belgische trekker 😃
Schluterfan
@lindehydrocart30

Idd, onze Compact E5000V vroeger had ook zo'n plaatje erop staan. Een Super E6600V die ik weet staan heeft zo'n plaatje, maar dan van Rau Belux uit Dendermonde 😉.
lindehydrocart30
@Schluterfan

en dat zijn dan gewoon inporteurs van Schluter in belgie? wel apart opzich 😃 wij hebben 2 duitse schluters, ook beide in duitsland gekocht.
Schluterfan
@lindehydrocart30

Ja klopt dat waren importeurs/dealers. Ze hebben er verschillende gehad. Rau Belux en Max Buyck dateren uit de zelfde tijd, dan had je ook nog Goosens en André Dereepere. Heb ergens een lijstje waar er enkele opgeschreven zijn. Dereepere was de laatste invoerder voor Belgie. Die heeft nog reclame gemaakt voor de Euro Trac maar dat is nooit wat geworden. Er zijn ook Schlüters in Belgie terecht gekomen door Bartholomé, dat was de invoerder in Luxemburg.
lindehydrocart30

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schlüter Compact 750 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!