Foto van een Valtra M130, bezig met tractorpulling. Bij trekkertrek in Lochem. Volgens de commentator wilde ze graag overstappen naar de pro- stock, maar an op een andre manier, namelijk door door de

Valtra M130

2.506 foto's van @danny_ford

danny_ford
Foto van een Valtra M130, bezig met tractorpulling. Bij trekkertrek in Lochem. Volgens de commentator wilde ze graag overstappen naar de pro- stock, maar an op een andre manier, namelijk door door de middenberm richting de pro-stock baan te gaan.

Reacties

Valtra-Fordpower
En ik kan je vertellen dat dat één grote grap is! haha 😃 Ze blijft voorlopig gewoon supersport rijden 😛
danny_ford
@Valtra-Fordpower
Ach ze mocht van de presentator weer terug over de pro-stockbaan, dus waarschijnlijk was dat al genoeg prostock voor d'r
radium45
Is dat die meid uit Julianadorp? 😃
Valtra-Fordpower
@radium45 Helemaal 😃
radium45
@Valtra-Fordpower

Onzen Judith
Valtra-Fordpower
@radium45 Jazekers 😄
radium45
@Valtra-Fordpower

Die woont hemelsbreed niet zo ver bij jou vandaan.
Valtra-Fordpower
@radium45 Nee dat klopt. 😄
HarmBoer
Nooit iets gehad met trekker trek maar na een bezoek aan Gerrit Esselink en zijn verhaal aangehoord te hebben toch maar ingegaan op een uitnodiging.Een geweldige avond gehad.Volgende morgen duf en doof, maar volgend jaar weer.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Valtra M130 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!