Foto van een Vicon Zaaimachine, bezig met poseren.mijn nieuwe aanwinst een vicon bieten zaaimachine.dit was ooit een 12 elements van mijn oom die gebruikte hem voor onderdelen maar bij hem stond zo'n

Vicon Zaaimachine

97 foto's van @isekinoel

isekinoel
Foto van een Vicon Zaaimachine, bezig met poseren.
mijn nieuwe aanwinst een vicon bieten zaaimachine.

dit was ooit een 12 elements van mijn oom die gebruikte hem voor onderdelen maar bij hem stond zo'n grote 12 rijer alleen maar in de weg dus nu hebben we daar 4 elementen vanaf geslepen voor mij en de rest hebben we daar uit elkaar gehaald.

Reacties

kubotatje
Mooi ding werkt het ?
isekinoel
Als het goed is wel maar heb nog niks geprobeerd.
NHtvt135
Wat zaai je hierdan mee?
isekinoel
Alles wat er in past
NHtvt135
@isekinoel kan je em inschuiven?zo is ie wel breed he.
isekinoel
Dit was ooit een 12 elements van mijn oom die gebruikte hem voor onderdelen maar bij hem stond zo'n grote 12 rijer alleen maar in de weg dus nu hebben we daar 4 elementen vanaf geslepen voor mij en de rest hebben we daar uit elkaar gehaald.
isekinoel
Dus nee je kan hem niet inschuiven
NHtvt135
@isekinoel zou je er nog van kunnen maken.
dx11
Haha, dat is wel mooi! Alles wat er in past? Moet ik dan denken aan mais en bieten of nog meer? Gewoon voor de hobby een paar are ofzo?
isekinoel
@dx11
alles wat ongeveer de grote heeft van een kunstmest korrel 😃 dus mais is te groot
nee echt hobby met een moestuin
danny_ford
@isekinoel
Nu pas de foto's 😃
isekinoel
Haha 😃
bartjealmen
Haha lollig ding XD

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Vicon Zaaimachine ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!