Foto van een Claas Xerion 3800 TRAC, bezig met gras maaien.Gespot in jirnsum een unieke combinatie met 3,5 meter frontmaaier en dubbele achtermaaien ontworpen en gebouwd in duitsland. Deels op verzoek

Claas Xerion 3800 TRAC

Pierro
Foto van een Claas Xerion 3800 TRAC, bezig met gras maaien.

Gespot in jirnsum een unieke combinatie met 3,5 meter frontmaaier en dubbele achtermaaien ontworpen en gebouwd in duitsland. Deels op verzoek van Loonbedrijf Sjoerd Nauta uit Grou. Deze Xerion in uitgevoerd met Front PTO.

Reacties

selten
Nou 3 foto's van dees combi zijn ook wel genoeg.
Siebenga
Bliksum mooie machine.. gaat hier ook een tank op de rug komen?
Pierro
Denk dat 100 foto's nog niet genoeg waren dit is de eerste Xerion met Front PTO in Nederland.

@Siebenga
Het is nog maar een demo wie weet wat de toekomt brengt
Siebenga
@Pierro wanneer heb je deze foto gemaakt dan? neem aan dat het al een tijd geleden is? aangezin we hier met een boot het land in moeten
Pierro
@siebenga Gister avond gemaakt 8-9-2012
Siebenga
@Pierro Net wat voor jou! New holland weg, en zon trekker terug! Tank opbouw er op! Mais schuif en maaiers! En in het natte na jaar een kemper bek voorop en een bak op de rug en gaan met de banaan!
claasxerionfan
Mooie foto's allemaal. een keer wat anders met de xerion.
en die persoon die loopt te klagen rot toch op man als pierro der 20 de zelfde op zet moet hij weten,als je beter weet maak zelf zon site en stel je eigen regels zamen.

@pierro je hebt een pb.
selten
Quote @claasxerionfan:
en die persoon die loopt te klagen rot toch op man als pierro der 20 de zelfde op zet moet hij weten,als je beter weet maak zelf zon site en stel je eigen regels zamen.

Lees zelf even de regels na, het staat er duidelijk bij, dat het tegen de regels is.
Valtraboerties
Homaar homaar, 2 is zat! laat a.u.b de 2-3 mooisten staan.
Machtig mooi bunders doen wil wel lukken zo

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Claas Xerion 3800 TRAC ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!