Foto van een Fendt Xylon, bezig met gras maaien.loonberijf B. Hop. Foto is geplaatst door tjerk-koetje op 17-08-2012 om 19:48:26, met 12 reacties.

Fendt Xylon

442 foto's van @tjerk-koetje

tjerk-koetje
Foto van een Fendt Xylon, bezig met gras maaien.
loonberijf B. Hop

Reacties

deerefan
Vind ik leuk 😛
tjerk-koetje
@deerefan
mis je het 'like'duimpje?
deerefan
@tjerk-koetje ja eigenlijk wel 😉
Fendt926Driver
Hej de oude xylon van hop heb ik nu. maar wel groen laten spuiten
tjerk-koetje
@Fendt926Driver
Lijkt me wel mooi werken zo
Fendt926Driver
Het rijdt ook super. wou een andere trekker bijkopen een 920 maar dan moest de xylon weg. is dus niet door gegaan trekker is super handig. zo maaien heb ik er nooit mee gedaan maar voor de rest van het werk is ie ideaal
ljdekker
Aankoppelen van machines dan? het zicht op de hef lijkt mij niet ideaal
dx11
@Fendt926Driver Al een ander dak gevonden?
Fendt926Driver
@ljdekker ben zelf 2m lang, dus zicht naar achteren door mij is goed. kan de hef haken in de onderste stand zien dus ook prima aankoppelen. de trekhaak boven gaat ook goed. de ondertrekhaak is op de gok maar wordt ik ook steeds handiger in
Fendt926Driver
@dx11 nee geen ander dak gevonden. hebben er een grote puzzel van gemaakt met 2 busjes polyester hars en 2 vierkante meter matjes, en het begint nu weer ergens op te lijken. nog een weekje en hij kan er weer op.
dx11
@Fendt926Driver Ah, hopen dat het een beetje netjes wordt. Altijd jammer zulke grappen, maar je houd het helaas niet altijd tegen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt Xylon ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!