Foto van een Landini Onderdelen, bezig met poseren.net de eind aandrijving uit elkaargehaalt.. Foto is geplaatst door leoheemskerk op 26-08-2012 om 11:11:23, met 13 reacties.

Landini Onderdelen

leoheemskerk
Foto van een Landini Onderdelen, bezig met posere
n.net de eind aandrijving uit elkaargehaalt.

Reacties

Eric MFUF
@leoheemskerk EH, olieverversen kan ook anders.. 😃

waarom moest ie los dan?
jmos
@Eric MFUF
hij had twee weken geleden een topic over de eindaandrijving die volgens mij ratelde en ik denk dat hij nu gaat kijken wat er mis is.
leoheemskerk
@Eric MFUF @jmos er is volgens mij een lager kapot gegaan en die ik ga naar dijkstra en laat hem vervangen.
jmos
@leoheemskerk
lagers kunnen kapot gaan ja. hebben wij begind dit jaar ook gehad bij onze hark. kwam allemaal rook uit, gras begon te smeulen doordat het lager warm werdt maar we konden er haast niet bij. zat in de arm ( 2-elements middenafleg). het lager van de aandrijfas.
leoheemskerk
@jmos ja das minder ik hoevde alleen maar de olie erlaten lopen de bouten er uit en meteen het eerste lager wat we zagen was kapot maar ik krijg hem er zelf niet out dus morge effen naar dijkstra.
jmos
@leoheemskerk
dat valt nog wel mee. wij hebben de arm eraf moeten halen. en toen de hele as eruit. maar dat was het ergste niet. toen er nieuwe lagers opzaten moest de as er weer in en dat was niet makkelijk en toen dat gebeurd was moest de arm weer aan het frame en dat wou al helemaal niet. uiteindelijk met de shovel derop geprutst .
leoheemskerk
@jmos met een hark is het altijd moelijker en je moet ook een beetje geluk hebben.
jmos
@leoheemskerk
inderdaad. dat was net een lager waar je moeilijk bij kunt komen.
Eric MFUF
@leoheemskerk zater veel slijpsel in de olie?
leoheemskerk
@Eric MFUF ja er zat veel slijpsel in.
Eric MFUF
@leoheemskerk dan is het loshalen geen overbodige luxe 😉
leoheemskerk
@Eric MFUF nee dat is het zeker staat nu bij de trekker daeler nieuwe lagers er heb ik het gereedtschap niet voor.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Landini Onderdelen ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!