Donderdag 30 augustus 2012, rond 08:15u stond deze combinatie klaar om de Yanmar minigraver en de Krampe 'Big body' 900, naar het beursterrein: Walibi-evenemententerrein in Biddinghuizen te brengen.El

Krampe Big body 900

4.024 foto's van @JD6930

JD6930
Donderdag 30 augustus 2012, rond 08:15u stond deze combinatie klaar om de Yanmar minigraver en de Krampe 'Big body' 900, naar het beursterrein: Walibi-evenemententerrein in Biddinghuizen te brengen.

Elders op het terrein stond de Iveco klaar met eveneens 2 Yanmar minigravers. Ook deze voor Biddinghuizen.

Reacties

jmos
Verplaatsen naar krampe big body 900?

Yanmar maakt toch ook trekkers?
JD6930
Quote @jmos:
Yanmar maakt toch ook trekkers?

Ja, die worden nog door de oude importeur verkocht denk ik, de minigravers en rupsdumpers worden sinds enkele maanden door de Kok geimporteerd. De TKD was de introductie van Yanmar bij de Kok, deze beurs staan er ook weer een stuk of 4 Yanmar minigravers, de Hanix'jes blijven thuis in Esbeek dit jaar.

Je ziet de MAC net zoveel als de Krampe, dus zal wel niet zo veel uitmaken bij welk van de 2 merken/types die staat. 😉
jmos
@JD6930
dan heb ik eens een keer op een yanmar gereden. fijne trekkers alleen computer laat hem onregelmatig lopen en dat vindt ik niet zo fijn.
JD6930
Quote @jmos:
@JD6930
dan heb ik eens een keer op een yanmar gereden. fijne trekkers alleen computer laat hem onregelmatig lopen en dat vindt ik niet zo fijn.

Oke. Ze mogen ook wel wat versnellingen op de kleinste minigravers bouwen. 😛 Wat een slome slakken. Die ViC10. Maar wel leuk om een keer mee te rijden.
steyr 9087
Mooie kiepper
jmos
@JD6930
nee. ik heb op een trekker gereden. een 4??
JD6930
Quote @jmos:
@JD6930
nee. ik heb op een trekker gereden. een 4??

Ja dat las ik. 😉 Ik heb gister zelf op een minigraver gereden, de op 1 na kleinste die er is van Yanmar denk. Je kunt zo goed als alles wat je onderweg tegenkomt op je gemak op de foto zetten als je daarmee van het losterrein richting een stand rijd. 😛 Het was wel leuk om te doen, vooral het plezier wat andere erin hadden als je daar voorbij kwam getuft met dat slakje, of bijv. dat ik ergens reed, 3 mannen een stuk of 30 a 40 meter of verder achter mij en ze mij met gemak lopend inhaalde. 😃
TurnMeLoose
Ik heb dit object verplaatst van Tractoren MAC SEMI Dieplader (Poseren) naar Machines Krampe Big body 900 (Poseren)
jmos
@JD6930
ja. dan zou het wel wat sneller mogen. hier zijn ze een stal aan het bouwen en daar hebben ze een schaarlift op rups bij die twee versnellingen heeft en in de hoogste rijdt hij 3 of 4 km/uur. 😃

maar heb je nog mooie foto‘s kunnen maken?
JD6930
Quote @jmos:
in de hoogste rijdt hij 3 of 4 km/uur.

😃

Jazeker, in totaal (donderdag en vrijdag) zijn het er 252 en 15 filmpjes. 😛 😃

Ook de nieuwe John Deere 7780i ProDrive staat mooi op de gevoelige plaat vastgelegd, eveneens als de combine, een stuk of 3 6R'tjes, 2 7R's, de nieuwste (grootste) getrokken veldspuit en een paar maaiers aan een 6125R? Ook een 6115? M.

Heb de Claas Xerion met Kaweco ton die net voor we de laatste keer vertrokken van het terein ook op de foto, alleen die foto is niet echt duidelijk vanwege de grote afstand die ik moest inzoomen. Was pas net aangekomen hellaas, als die 's ochtends al daar was had ik een erg mooie foto kunnen maken, zoals ik van de nieuwe Arion's heb, maar hellaas. Dan volgende week tijdens de beurs maar.
RobinBos
Maaiers hangen aan de 150R 😉 met die grote witte stikkers op de kap 😄
JD6930
Quote @RobinBos:
maaiers hangen aan de 150R met die grote witte stikkers op de kap

Ja die ja. Was het type even kwijt, wist dat het iets met 61 was en iets met 5. dus dacht gelijk aan 6115 of 6125,, maar dat zal wel door die M komen, er staat wel een 6115M toch of is dat ook een ander type?
RobinBos
Een 125R en 150R van Greve, een 140R van Groenoord, en een 210R zonder dealer stikkers heb ik gezien...
JD6930
Quote @RobinBos:
een 125R en 150R van Greve, een 140R van Groenoord, en een 210R zonder dealer stikkers heb ik gezien...

Oke. Foto's op TF voor dat de beurs begonnen is zullen ze zeker niet waarderen bij JD NL of wel? Heb er namelij kwel wat gemaakt vanmorgen. Ut hoefde niet eens stiekem. 😛 Ze stonden met zen alle bij de tent inplaats van bij de machines. 😛

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Krampe Big body 900 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!