Foto van een BLOOPERS Op de kant, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door VanDeBult op 18-09-2012 om 17:03:27, met 9 reacties.

BLOOPERS Op de kant

VanDeBult
Foto van een BLOOPERS Op de kant, bezig met poseren.

Reacties

geert-jan claas
Ai! zat de bestuurder er nog in?
VanDeBult
Jup en er stond nog iemannd op het trappetje. die is er net op tijd afgesprongen. en de bestuurder had gelukkig ook niks.
jmos
Dat voorste raam ziet eruit zoals het moet. Wel gebroken maar niet in scherven.
VanDeBult
Motor was los gekomen van de steun en k weet niet of je het kunt zien maar de accu was ook los geschoten. die hadden allebei door de cabine heen kunnen komen
dx11
@jmos juist niet....... als je voorover klapt en je gaat er met je nek langs ben je met een paar minuten leeg.
jmos
@dx11
daar heb je gelijk aan ja. maar alsnog. ik ben een keer in scherven gevallen en had me arm lelijk open. wij hebben thuis ook als het kan zulk glas erin. maar ik bedoel als je eens een keer een hard voorwerp tegen de ruit krijgt dan heb je het glas niet overal liggen.

@VanDeBult
Dan heeft de chauffeur nog geluk gehad.
geert-jan claas
Dit kon dan heel verkeerd zijn afgelopen
Tom VB
Poeh !

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de BLOOPERS Op de kant ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!