Foto van een Mc-Cormick D 439, bezig met poseren. Weet iemand wat je hiermee kan instellen?. Foto is geplaatst door Albertmc op 09-10-2012 om 19:32:19, met 7 reacties.

Mc-Cormick D 439

Albertmc
Foto van een Mc-Cormick D 439, bezig met poseren. Weet iemand wat je hiermee kan instellen?

Reacties

deutz110
De koppeling van de agriomatic als ie slipt of te zwaar gaat dan kun je hem afstellen
basia
Volgens mij ; de mate van slip van het lammellen pakket van de agriomatic ( hendel links naast zitting )
wiltie63
Hiermee kun je je agriomatic/handkoppelingafstellen, hoe dit moet kan misschien @IHC-power je vertellen
IHC-power
@Inter1246fan @wiltie63 met deze regelschijf kan je idd de agriomatic bijstellen wanneer die begint te slippen. Op de foto zie je de linkse kant van de trekker. Wanneer de agriomatic slipt, moet je die schijf van deze kant uit bekeken met de klok mee draaien om de platen terug goed te doen pakken en het slippen te verhelpen. Wel aan beide kanten JUIST evenveel bijstellen. (aan de rechtse kant van de trekker dus tegen de klok in). JUIST evenveel, en enkele millimeters per keer is genoeg. Voor de trekker op de foto is dat trouwens geen heel goed nieuws, want die staat zo goed als op zen uiterste geregeld. Die groep valt dus helaas niet veel meer bij te stellen en is dus bijna op. Werkt het nog?
mestyle
Als die op is en je hebt belang bij een nieuwe lamelen koppeling ik heb nog een goede liggen

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick D 439 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!