Foto van een Thaler KL222/A, bezig met poseren.Een foto van de website van Agriteam. De foto is gemaakt op het bedrijf van mijn zwager in Denemarken. Dat bedrijf staat nu te koop. De foto is van de si

Thaler KL222/A

dickt
Foto van een Thaler KL222/A, bezig met poseren.
Een foto van de website van Agriteam. De foto is gemaakt op het bedrijf van mijn zwager in Denemarken. Dat bedrijf staat nu te koop. De foto is van de site:
agriteam.nl/nl/Te%20koop/…

Reacties

Deere Hunter
Een kuil binnen?? wat zit er in?
dickt
@Deere Hunter
Hij heeft meer kuilen binnen. Hij heeft later wel twee sleufsilo's buiten gemaakt. Hij kuilt in ieder geval GPS van gerst binnen in. Als je op de link klikt en je kijkt naar de luchtfoto, dan zie je in het midden (bij de mestsilo) een grote schuur die overdwars staat. Daar zittend de kuilen onder. De schuren aan weerskanten zijn ligboxenstallen. Helemaal achteraan zit het woonhuis.
Je vader kent dit bedrijf wel. Bennie, de eigenaar, heeft vroeger ook bij jullie gewerkt.
Deere Hunter
Strak bedrijf! en een gigantische mestsilo! Bennie...?
dickt
Deere Hunter
@dickt Tussen die foto's een gigantische mestsilo!!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Thaler KL222/A ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!