EHR-console, hendels voor de ventielen en de LS knop op de versnellingspook bij een Super 1900TVL-LS Special met MAN motor (FgNr 1813 001). Achter de groepenpook zie je precies een draaiknop (net naas

Schlüter Interieur

1.723 foto's van @Schluterfan

+1
Schluterfan
EHR-console, hendels voor de ventielen en de LS knop op de versnellingspook bij een Super 1900TVL-LS Special met MAN motor (FgNr 1813 001). Achter de groepenpook zie je precies een draaiknop (net naast de handrem, al is die niet goed zichtbaar), die diende om de agressieviteit van het opstarten van de aftakas bij te regelen.

Reacties

dwaas88
Schakelt aftakas elektrisch in bij deze schluter?
Schluterfan
@dwaas88

Ja, met een schakelaar op het dashboard. Het toerental kan je veranderen door de hendel net naast de pook met de LS knop erop, in of uit te trekken, in is normaal gezien 1000toeren, en uittrekken is 540.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schlüter Interieur ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!