Schlüter Super 1800TVL, bezig met poseren op de Schlüterdag in Kirchlengern, 2010. Nummertje 005 als ik mij nog goe herrinner :D.

Schlüter Super 1800TVL

1.721 foto's van @Schluterfan

Schluterfan
Schlüter Super 1800TVL, bezig met poseren op de Schlüterdag in Kirchlengern, 2010. Nummertje 005 als ik mij nog goe herrinner 😃.

Reacties

dwaas88
Superrr mooi zeg echt een plaatje !!!
DETAIL_MAN
Prachtige trekker!

Topper!
marco steyr
Mooie trekker!
Schluterfan
@dwaas88 @DETAIL_MAN

Eerlijk gezegt een van mijn dromen, zo'n trekker, alleen bijna onbetaalbaar geworden... Vraag is groot, aanbod nagenoeg nul...
dwaas88
@Schluterfan
ik zag op een duitse site nog een 1500 te koop van 93 met fronthef en pto ook een mooi ding staat geen prijs bij
Schluterfan
@dwaas88

Ja klopt, die bij Evers geloof ik. Vind het raar dat hij er nog staan, moet zijn dat er iets niet klopt, of de prijs is veel te hoog. Die met de lange spatborden zijn geliefd, alleen duur in aanschaf... Te denken dat ze in de jaren 90 veel minder waard waren, omdat de mensen bang waren dat ze aan geen onderdelen meer konden komen.
dwaas88
@Schluterfan
ik ben stiekem wel benieuwd naar de prijs

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schlüter Super 1800TVL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!