Schlüter S350V, bezig met poseren.Foto voor TF'er [@Lindehydrocart30]. Foto is geplaatst door Schluterfan op 13-11-2012 om 19:01:26, met 8 reacties.

Schlüter S350V

1.721 foto's van @Schluterfan

Schluterfan
Schlüter S350V, bezig met poseren.

Foto voor TF'er @Lindehydrocart30

Reacties

lindehydrocart30
Aahja 😄 maar onze heeft dan wel weer een ander frontblokje, en de koplampen op steuntjes, ipv aan de motorkap, dus die zijn niet geleverd in allrad?
Schluterfan
@lindehydrocart30

Zou kunnen van wel, al heb ik ze nog nooit gezien. Die met de lampen aan de motorkap zijn later gekomen.
lindehydrocart30
@Schluterfan

ja oke, ik heb ze ook nog nooit gezien nee 😛, de onze had ook eerst de uitlaat door de motorkap net als deze, spruitstuk omgedraait 😄, toch niet zo mooi.
Schluterfan
@lindehydrocart30

Heb al veel Schlüter's gezien in mijn leven, maar heb nog niet alle zeldzame tegen gekomen tot nu toe 😃. Alles op zijn tijd 😉. Al staan er nog enkele speciale gevallen op de lijst zoals Euro Trac 1000CVT, Compact 750V4 en Super 2200TVL.
schluterman
@Schluterfan
Die staan ook bij mijn op mijn lijstje
Oldtimer-fan
Ik, Inter1246fan en ErDee hebben dit object verplaatst van Tractoren Schlüeter Oldtimers (Poseren) naar Tractoren Schlüeter S350V (Poseren)
stijn-de-bock
Ook magnifiek zo'n kleine schluter.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schlüter S350V ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!