De twee voermengwagens van loonbedrijf Ronald Bos. Links de nieuwste. De rechtse is van 2007 en heeft inmiddels 15 000 uur op de teller, maar word nu nog alleen ingezet bij noodgevallen of bij drukte.

Strautmann Voerwagen

6.545 foto's van @ronaldclaas

ronaldclaas
De twee voermengwagens van loonbedrijf Ronald Bos. Links de nieuwste. De rechtse is van 2007 en heeft inmiddels 15 000 uur op de teller, maar word nu nog alleen ingezet bij noodgevallen of bij drukte.

Foto met dank aan Ronald Bos.

Meer op: landbouwpowers.nl/

Reacties

Siebenga
Speciale repotage gemaakt?
Zozo. mooi spul. zijn site is nog niet online ofwel?
ronaldclaas
@Siebenga

Foto's zijn door Ronald zelf gemaakt voor z'n nieuwe website die onderweg is. Hij heeft ze ook naar ons gestuurd.
Oh, precies tegelijk.
ronaldclaas
@HeersinkVoedertechniek

Als het goed is komt deze volgende week online!
Weer tegelijk. hahaha
Bijzonder indrukwekkend wat deze man voert. en al zo lang, hij is volgens mij nu de langst-zittende-loonvoerder van Nederland
Siebenga
Sja ik kan mij dik 10 jaar geleden nog wel heugen.. trekker met voorlader en met constructie daar achter trekker met meng wagen. Je ziet dat ding ook overal hier tot aan heerenveen toe
In die tijd heb ik hem ook voor het eerst gesproken, toen was hij, samenm met 2 anderen de enigste 3 in NL. Die andere wtee zijn er niet meer.
ford8630power
Nu met LED verlichting, vooruitgang :mrgreen:
S Schenning
Netjes 15000 uur, als je al die afgereden rmh zelfrijders ziet met weinig uur, lijkt strautmann stukken beter....
ljdekker
Quote @S Schenning:
afgereden rmh zelfrijders ziet met weinig uur

hoor ook wel andere verhalen.
S Schenning
@ljdekker
Je bedoelt de bodem verrot na 3000 uur?
Wat hoor jij dan... Staan genoeg te koop...
newholland6640
Oei, laat @fendt926 het niet horen 😃
international956
Links is een 2de hands ofniet?
Siebenga
In een jaar de bodem verrot? Lijkt me sterk 😉 heeft laatste jaar 2 andere merken gehad., Was blijkbaar niet goed. Zo'n parkiet kleur en een 3 asser
fendt-412
Bodem slijt in verhouding juist minder. De wagens die een keer per dag een prakkie mengen beginnen met dit vochtige weer oppervlakkig te roesten. Elke dag weer en slijt er elke keer weer vanaf. Wanneer dit roesten niet gebeurt slijt de bodem, wanden en vijzel ook minder snel in verhouding. 3000uur maakt een mengwagen bij een boer met 100 koeien ook nog niet in 10jaar, als het al in 20jaar is.
roel stoker
Ha ik zie die niewe elke ochtend reiden als ik naar de halte fiets mooi geluidje!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Strautmann Voerwagen ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!