Foto van een New Holland Sjomp, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door variopower op 25-11-2012 om 12:48:06, met 6 reacties.

New Holland Sjomp

96 foto's van @variopower

variopower
Foto van een New Holland Sjomp, bezig met poseren.

Reacties

ad65
Variopower mooie foto,ik zie graag goed onderhoud van tractoren,daar kun je goede bedrijven aan kennen,daar mag het erf ook wel gezien worden
variopower
@ad65 dankje, klopt het spul word hier wel goed onderhouden, maar dit was een demo trekker van de dealer in de buurt. we kregen deze new holland op demo met ploeg, we rijden zelf namelijk Massey Ferguson dus wou die dealer dat we deze ook nog even gingen uitproberen.
international956
@variopower en hoe beviel hij? zitten wel echte ploeg banden achter ofniet?
variopower
@international956ja zijn mooie ploegbanden maar op de lichte grond kon je duidelijk zien dat onze eigen banden (meer wegbanden) beter uit de voeten kwamen, deze banden gingen meteen slippen en liepen vol, onze eigen banden kwam je beter mee vooruit(was nogal wat nat) maar de trekker zelf is wel even wennen als je Massey Ferguson vario gewend bent maar de trekker werkt wel mooi opzich, alleen de joystick waarmee je alles bediend was niet verlicht en dat is in het donker knap lastig als je voor het eerst met die trekker aan het ploegen bent. maar verder wel oke.
international956
@variopower oké ja zit zeker verschil in met een muf en deze NH. Maar met de joystick dat kan wel ik heb alleen met de minder luxe nhs gewerkt.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland Sjomp ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!