Foto van een ferrari T93, bezig met poseren.Zo heb je 's ochtends nog weer eens wat nuttigs te doen.

ferrari T93

2.506 foto's van @danny_ford

danny_ford
Foto van een ferrari T93, bezig met poseren.Zo heb je 's ochtends nog weer eens wat nuttigs te doen.

Reacties

GROENEDEERE
En dan gelijk de rest van de rommel opruimen.....
B - W
@GROENEDEERE

niet iedereen is herenboer...
danny_ford
@B - W
Tijd en ruimte is helaas een probleem, anders was er al heel wat weg geweest en hadden er een aantal machines netjes binnen gestaan.
B - W
@danny_ford
je moet het zo zien, van een mooi bord kun je niet vreten, tís heel mooi als je jonge en nette machines hebt, en alles om de hut brandschoon, maar er moet ook geld verdiend worden, en dat doe je voornamelijk in de stal..
danny_ford
@B - W
De beste machines staan ook wel binnen, maar er is nou eenmaal geen plek om alles netjes neer te zetten.
isekitx
Mooi werk
eddie
@B - W

Ben het deels wel met je eens, alleen moet je wel oppassen dat je het niet te erg laat verouderen/verromelen want naar mijn mening is wel, stilstand is achteruitgang.
B - W
@eddie ja dat klopt, ik weet het, ik werk bij een loonwerker, en ik kom ook liever bij boeren die het netjes om de hut hebben en een beetje fatsoenlijk ruimte om de hut/stallen en een goede sleufsilo's, maar dat kan niet altijd...
altijd dat afgeven over het feit dat het een rotzooitje is, is nergens voor nodig..
GROENEDEERE
@B - W

Het is idd een feit een rotzooitje. als ie tijd heeft om met het sneeuw te spelen kan man ook opruimen. rommel heb je overal bij ons ook maar alles ligt wel op een stapel gesorteerd wat we eens de zoveel tijd naar de gemeentewerft brengen. en als ze het niet accepteren laaien we de klapkar vol en brengen we he naar een afval inzamelbedrijf..... inspecties smullen tegenwoordig an boeren erven waar troep ligt
johndeere6230
@GROENEDEERE

Ik vind dit 100% meevallen er ligt zover ik kan.zien 1 bergje teoep en dat is.voor die rooie kipper 😉 voor de silagewagen ligt een mixer en greppelvrees dus zn grote tering zooi is het niet vind ik 😉
GROENEDEERE
@johndeere6230

Heb ik dan.gezegd dat het er en teringzooi is?
danny_ford
De silagewagen hoort eigenlijk binnen, de rode kipper op marktplaats en wat daarvoor liggen wat oudere kleine machines en enkele trekkerwielen. Dat geval voor de silagewagen en de mestmixer is overigens de brandbak.
johndeere6230
@GROENEDEERE

nee maar wel een rotzooi, je snapt me wel denk ik 😉 😛

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de ferrari T93 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!