Foto van een McCormick-Deering Onbekend, getrokken maaiertje.. Foto is geplaatst door dalton op 06-01-2013 om 19:56:37, met 19 reacties.

McCormick-Deering Onbekend

dalton
Foto van een McCormick-Deering Onbekend, getrokken maaiertje.

Reacties

mestyle
Ziet er nog netjes uit
dalton
Ja mn vader heeft hem opgeknapt in de zomer. Zijn niet helemaal de originele RAL kleuren. Maar ziet er zo al een stuk netter uit dan roestkleur.
mestyle
Ow dan komt het door de stof:P dacht eerst dat die zo ergens weg getrokken was maar nus zie ik wel dat de verf wat nieuwer is 😛
mestyle
Gebruik je hem ook nog ?
dalton
Ja hebben hem afgelopen zomer 1 keer gebruikt, Maar eerst sneed hij het gras niet zo netjes. Toen hebben we de onderkant van de klemvoetjes wat geslepen. Nu snijdt hij door het gras als een mes door de boter.
mestyle
Ok, ik heb de onze van zomer ook opgeknapt maar dat is een busatis nog niet geprobeert of die mooi maait denk het eerlijk gezegt niet super maar hij ziet er wel weer mooi uit
eddyscania
@dalton

zo heb ik er ook 2 gehad............
dalton
Oke, is wel jammer als hij dan niet goed maait. Maar enig idee of er nog iemand geinteresseerd is in zo'n soort maaiertje als die ik heb? heb er ook nog 1 extra stoel voor. ( volgens mij voor tarwe oogst of iets dergelijks )
mestyle
Marktplaats is altijd wel iemand voor te vinden. kwam op een show toen ook een man naar me toe die zogt er een van deering en of ik er toevallig niet nog een had
dalton
@mestyle oke, ja zo graag hoef ik er ook niet vanaf. Maar mocht je iemand kennen die er een zoekt. Wil zelf komend jaar wat op braderies gaan staan. En dan kan ik dit ding ook wel mooi bijzetten dan.
ad65
Dalton Een mooi oude maaier ,ik heb ze nog echt zien maaien,er was toen normaal er was niets anders,het werkte prima, thuis had mijn vader een [krupp],ik hoop dat dit goed ge scherven is
dalton
@ad65 deze maait ook goed hoor. Mijn vader heeft hem afgelopen zomer gekocht bij iemand die ging verhuizen. Weet jammer genoeg niet precies welk type maaier dit is.
mestyle
De mijne
IHC-power
@dalton ik kan je het type normaal wel vertellen als je wat meer foto's hebt. Op het eerste zicht lijkt het mij een 8A, 8B of 8C. Staat er niks in het deksel van de aandrijvingskast gegoten?
Minitauro
@dalton Hallo, ik heb ook nog zo'n maaier staan voor restauratie en deze heeft veel weg van die van mij. Het merk kan een AEBI zijn misschien?
dalton
@Minitauro oh leuk project. Maar ik weet inmiddels dat de mijne een Ih deering 8b is. Toch bedankt
Minitauro
@dalton Oke, altijd leuk die paarden machines. Groet
Beste, hoe lang ongeveer heb je de blauwe dissel gemaakt? Ik heb gelijkaardige machine (Deering) staan maar zonder dissel. Binnen drie weken maaievent en wil ermee heen gaan... Alvast bedankt

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van McCormick-Deering ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!