Foto van een John Deere 8420.Trailers laden.. Foto is geplaatst door sjosken op 14-02-2013 om 10:51:59, met 9 reacties.

John Deere 8420

sjosken
Foto van een John Deere 8420.
Trailers laden.

Reacties

thomie22
Is toch in Amerika?
sjosken
@thomie22 dit is in nieuw zeeland
thomie22
@sjosken Dat kan natuurlijk ook!
larss
@sjosken
waar loop/liep jij stage? ik heb er 2,5 maand stage gelopen bij een zaadteler bij Rakaia 30 km boven Ashburton zuidereiland
sjosken
@larss
Ik liep stage in de buurt van Pukekohe op het noorder eiland. Een uien teler en verpakker. Waar ik zat was heel vulkanisch dus heel heuvelachtig.
Een klasgenoot van mij heeft daar ook in de buurt stage gelopen bij een bloembollen teler tussen Ashburton en Christchruch. Heb ook heel nieuw zeeland rond gereisd en ik vond het daar ook echt een heel mooi gebied. Hoe was jou ervaring?
larss
Oke! ik vond het prachtig! echt een super tijd gehad, veel gezien van het zuider eiland, werk was ook prachtig.

oke ja, wij zijn bij heel wat bollentelers geweest! zat hij bij bakker bulbs. dan hebben wij hem misschien nog wel gesproken. Ben zijn naam even kwijt hij vertelde dat hij thuis akkerbouw/bloembollen had. in zeeuws vlaanderen dacht ik.

gr.
sjosken
@larss
Klopt dat zal hem zijn. Michiel heet hij.
larss
Ja inderdaad!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 8420 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!