Foto van een International 1455 XL, bezig met maïs hakselen. Leferink in Halle. Mais 2008. Foto is geplaatst door heuker op 24-02-2013 om 18:53:46, met 20 reacties.

Case International 1455 XL

heuker
Foto van een International 1455 XL, bezig met maïs hakselen. Leferink in Halle. Mais 2008

Reacties

selten
Dit is toch echt een Case International 😉
inter844-s
Ik, selten en GD tuning Garyp hebben dit object verplaatst van Tractoren International 1455 XL (Maïs hakselen) naar Tractoren Case International 1455 XL (Maïs hakselen)
marco steyr
@selten dit is toch echt aan case IH 😉
barteltie
Ik, selten en GD tuning Garyp hebben dit object verplaatst van Tractoren Case International 1455 XL (Maïs hakselen) naar Tractoren Case International 1455 XL (Maïs hakselen)
HesselFiatpower
Machtig wat mooi!
selten
@marco steyr
Volgens de sticker. Maar dees is overgespoten. Zonder het typeplaatje is dat niet bewezen 😉
heuker
Jullie hebben gelijk! Ik heb het verkeerde aangeklikt! Foutje!
marco steyr
@selten volgensmij is dit een case international
selten
@marco steyr
In principe ligt het aan de typeplaatje. Er staan op meer types met de nieuwere kappen ook Case International. Dit is maar een nieuwere sticker. Als het goed is, is de meerderheid gewoon Case International en geen Case IH.
Dees namelijk ook:
marco steyr
@selten dit een international , en die op de foto een case IH.....
marco steyr
@selten die op jou foto is idd een case inter. maar deze heeft een grijs zwarte streep dus een case IH.....
selten
@marco steyr
Dit is een nieuwere sticker, dees is opgeknapt. Die Case Inter sticker van het nieuwe type is volgens mij niet te krijgen. Dus dit blijft onbeslist totdat er een foto is van het typeplaatje. Het meerendeel is Case Inter dus hou het daar maar op 😉
marco steyr
@selten nouja, het zal ook allemaal wel 😃
case ih maxxum
Prachtig!
kees 956
@selten stel dit is wel de originele sticker dan zal er (volgens mij) nog steeds case international op het type plaatje staan. dus staat mooi hier dacht ik zo
selten
@kees 956
Weet ik nie, ik heb nog nooit bij een 14 opt type plaatje gekeken 😃
heuker
Beste allemaal! Het is een case international 1455xl. Ik heb gewoon het verkeerde aangeklikt met het plaatsen. Aangezien ikzelf de chauffeur van deze 14 ben kan ik jullie met zekerheid melden dat dit een case international 1455xl is. Wel leuk om een discussie op gang te brengen:-)
selten
@heuker
Dankuwel. Mooie combi trouwens!
heuker
@selten Dank u wel!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International 1455 XL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!