Foto van een Iseki TU 1600, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door NHtvt135 op 03-03-2013 om 12:39:15, met 12 reacties.

Iseki TU 1600

2.164 foto's van @NHtvt135

NHtvt135
Foto van een Iseki TU 1600, bezig met poseren.

Reacties

NHtvt135
Op de voorgrond ons blokje voor het dubbelwerkendde ventiel en daarachter het blokje voor het enkelwerkendde ventiel.
KubotaB6001
Weet jij soms of het ook mogelijk is om een ventiel met gesloten middenstand te gebruiken?
Dus met een parallelle aftakking op de drukleiding? Of kan je dan nooit druk opbouwen omdat de druk wegstroomt via het hefventiel?
NHtvt135
@KubotaB6001 ik denk dat dat wel mogelijk moet zijn maar dan zou ik er wel een kraantje tussen zette dat je hefventiel afgesloten is.
jmos
@KubotaB6001
nee, gaat niet lukken. hij raakt zijn druk dan inderdaad kwijt via de hef. en zoals nhtvt135 zegt kan ook niet want dan blijft hij constant door de overdruk pompen.
NHtvt135
@jmos als er voor gezorgd word dat hij wel altijd met zn olie weg kan dan kan het in pricipe toch??
jmos
@NHtvt135
Als je hem continu gebruikt heeft het toch geen nut om er een ventiel tussen te zetten? Dan zou je er een driewegskraan tussen moeten zetten om te schakelen tussen de hef en de hydroliekfunctie
NHtvt135
@jmos dat hebben wij wel dat is gewoon ff aan de kraan draaien, je moet niet zegge dat het niet kan en niet werkt want je vergist je, het kan wel en het werkt goed, dan weet je zeker dat het werkt!
NHtvt135
@KubotaB6001 zoals j mos het zei met dat kraantje kan gewoon, zo hebben wij het ook en werkt goed, je moet ff aan je kraan draaien om te wisselen maar je hebt wel altijd al je druk, dat werkt heel goed.
KubotaB6001
Ja ik snap het nu, dan klopte mijn redenering dus toch. Maarja als je een ventiel met gesloten middenstand en een driewegkraan moet kopen ben je evenveel geld kwijt als aan een ventiel met open center...
NHtvt135
@KubotaB6001 wij hadden het liggen, dan moet je zelf mar kijken wat het makkelijkst is.
KubotaB6001
@NHtvt135 Haha, ik heb niks liggen, maar ik krijg ook wel veel zin om een fronthef te bouwen door uw foto's te zien nu 😛

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Iseki TU 1600 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!