Foto van een Mc-Cormick X7.460 Power Plus, bezig met poseren. Echt een zeer mooie trekker van Mc-Cormick! nieuwe map aan maken alstublief :

Mc-Cormick X7.460

1.810 foto's van @jeroen13

Foto van een Mc-Cormick X7.460 Power Plus, bezig met poseren. Echt een zeer mooie trekker van Mc-Cormick! nieuwe map aan maken alstublief : "X7.460" dank u!
Sima 2013

Reacties

Schluterfan
Zit er een bepaalde logica bij de nieuwe types, ik bedoel dan of je er op een of andere manier kan van uitgaan hoeveel vermogen hij heeft, of slaan de cijfers op iets heel anders?
jeroen13
@Schluterfan sorry ik ben niet gaan kijken naar de pk's had het achteraf gezien beter gedaan. ik snap de aanduiding ook niet
jeroen13
@Schluterfan als ik goed kijk staat er iets van 177 maar is dat ni KW of PK? want als dat kw zou zijn zou hij 240pk hebben
Schluterfan
@jeroen13

Het lijkt mij meer een trekker van idd zo'n 180pk.
jordi 1455
Ik, timvanr en Schluterfan hebben dit object verplaatst van Tractoren Mc-Cormick Onbekend (Poseren) naar Tractoren Mc-Cormick X7.460 (Poseren)
jordi 1455
Ik, timvanr en Schluterfan hebben dit object verplaatst van Tractoren Mc-Cormick X7.460 (Poseren) naar Tractoren Mc-Cormick X7.460 (Poseren)
johndeerefavo
@Schluterfan Ik denk eerder 160 PK , kwa grote en type

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick X7.460 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!