Foto van een Schlüeter Profi Trac 2200TVL , bezig met poseren.. Foto is geplaatst door johnymf op 18-03-2013 om 09:06:22, met 5 reacties.

Schlüter Profi Trac 2200TVL

476 foto's van @johnymf

johnymf
Foto van een Schlüeter Profi Trac 2200TVL , bezig met poseren.

Reacties

936driver
Machtig mooi!
Rene schut
@johnymf weet je toevallig of er achter ook nog een schluter staat voor de wagen? mooie foto hoor staat mooi op de bandjes.
johnymf
Volgens mij die op de achtergrond voor die wagen is ook een Schlüter.
Deze foto´s heb ik gemaakt in 2009 bij het 110 jaar Schlüter treffen in Hallbergmoos.
Dit was overigens Vrijdags voor het eigenlijk oficieel begon Zaterdags.
We hadden eerst een stop gemaakt in Freissing en daarna toen we ingechekt waren bij het hotel waren we voor de zeker heid maar gaan kijken waar het terein was.
Ook op het mais veld heb ik toen kunnen kijken dat ze de doorgangen aan het hakselen waren dus kon op me gemak foto´s maken zonder al te veel mensen rondom me.
+1
Schluterfan
@johnymf

Wij kwamen pas de zaterdagochtend om 5u 15 aan in Freising, om 3 uur later al op het treffen te staan. Je zou denken, oververmoeid, niets van te merken, ik denk dat we op die dag nog nooit zoveel energie hadden of toen 😃.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schlüter Profi Trac 2200TVL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!