Foto van een New Holland E 215 B, bezig met poseren. Talud van buffer afwerken, Van Beers Hoogeloon. Foto is geplaatst door mark-johndeere op 07-04-2013 om 11:37:29, met 4 reacties.

New Holland E 215 B

163 foto's van @mark-johndeere

mark-johndeere
Foto van een New Holland E 215 B, bezig met poseren. Talud van buffer afwerken, Van Beers Hoogeloon

Reacties

JD6930
Ken jij een bedrijf in volgensmij Netersel? die nu in Esbeek opt industrieterrein langs Van Ham aant graven zijn?

Is een bouwputje aant uitgraven, ook een grote rupskraan, bedrijf weet ik niet meer, ik dacht dat ze uit Netersel kwamen maar kan ook een andere plaats zijn. Was een sloop en grondwerk bedrijf alsk het goed heb.

Dat zal toch niet voor die benzinepomp zijn? Ik xou die eerder op de hoek bij de rotonde verwachten, stond laatst wel een vergunning aanvraag voor in de Hilverbode, maar heeft de laatste tijd wel meer aan vergunningen voor op dat industrieterrein in gestaan.
mark-johndeere
@JD6930 Zou het niet weten wie het is en of het om een benzinepomp gaat weet ik ook niet, wij komen niet zoveel in jullie kanten.
JD6930
Quote @mark-johndeere:
@JD6930 Zou het niet weten wie het is en of het om een benzinepomp gaat weet ik ook niet, wij komen niet zoveel in jullie kanten.

Oke. We zullen het wel een keer zien wat het wordt. 😉

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland E 215 B ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!