Foto van een John Deere 5065E, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door derks fourage op 04-05-2013 om 10:47:26, met 4 reacties.

John Deere 5065E

355 foto's van @derks fourage

derks fourage
Foto van een John Deere 5065E, bezig met poseren.

Reacties

ErDee
Hoe zit t nou bij jou eigenlijk. Weet wel dat je uit een ondernemersfamilie komt maar zijn ze ook agrariërs? of waar is dit. Of heb je ondertussen je eigen loods/stal gebouwd?
derks fourage
@ErDee

Ik en mijn ouders hebben een bedrijf met een aantal verschillende takken die samen het bedrijf Derks vormen en elkaar onderling versterken.

















-pluimvee (leg)

-pluimvee (opfok)

-mesthandel

-akkerbouw

-fourage handel.

De akkerbouw produceert mais en tarwe voor het pluimvee , mesthandel verwerkt en vermarkt de pluimvee mest en fourage handel verhandelt het stro van de akkerbouw. Daarnaast wordt er onderling geschoven met machines en personeel.
ErDee
@derks fourage Aah zo. Leuk bedrijf dan waar wel wat in te verdienen is 😄

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 5065E ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!