Schlüter Super Trac 2200TVL-LS, bezig met poseren op de Schlüterdagen in Rochenfeld, alweer bijna 10 jaar geleden.Foto: W.B.

Schlüter Super Trac 2000 TVL

1.723 foto's van @Schluterfan

Schluterfan
Schlüter Super Trac 2200TVL-LS, bezig met poseren op de Schlüterdagen in Rochenfeld, alweer bijna 10 jaar geleden.

Foto: W.B.

Reacties

schluterman
@Schluterfan
heeft deze super trac 2200TVL-LS airco op het dak.
Schluterfan
@schluterman

Ja ik denk van wel. Al is dit geen originele uitvoering. Airco stond wel in de optielijst. Een gelijkaardige Super Trac (2017 003) liep 2 jaar geleden ook in Belgie bij een waal, maar die deed hij snel weer van de hand omdat hij te veel geld zou moeten steken in de restauratie ervan...

Die had ook "klima" en het enige verschil in de cabine dat je kon zien was een extra schakelaar in het dak als ik mij nie vergis.
schluterman
@Schluterfan
maar die had dan niet zoon kast boven op het dak.
Schluterfan
@schluterman

Nee klopt. Normaal hoort de airco thuis onder het dak, en voor een stuk voor de radiator denk ik. Al heb ik volgens mij tot nu toe nog geen Schlüter van dicht kunnen bestuderen die airco had. De enige voor zover ik mij herinner die het kon hebben was de Saudi Arabien 1250 Special, die ik gezien heb in Nordhessen, alleen niet zover gedacht om daarop te letten natuurlijk.

Misschien dat @Schlutermarco of @Rene Schut er wel al gezien hebben?
SchluterMarco
@Schluterfan

Heb ik van kortbij nog niet gezien, wel eens op een foto, maar dan hebben ze wel zo'n ding op het dak.
Schluterfan
@SchluterMarco

Idd, de eerste versie had ze ook op het dak staan (beispiel: Super 1500TVL in het boek "Bärenstark").

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schlüter Super Trac 2000 TVL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!