Foto van een Hyster Meerdere, bezig met poseren.dr drie nieuwe reachstackers. Foto is geplaatst door fendt_unimog op 13-05-2013 om 12:43:57, met 7 reacties.

Hyster Meerdere

12 foto's van @fendt_unimog

fendt_unimog
Foto van een Hyster Meerdere, bezig met poseren.
dr drie nieuwe reachstackers

Reacties

poech prut
Heeft niets met tractorfan te maken denk ik zo?
fendt_unimog
@poech prut wat heeft die quad op jou account met tractoren te maken, je moet niet zo ouwehoeren het staat netjes bij de hysters dus je heb nergens last van er staan wel meerdere heftrucks op deze site en vrachtwagens shovels kranen etc dit zijn mooie machines al zeg ik het zelf er zullen meer mensen zijn die dit zo vinden 😉
mf gek
@fendt_unimog dit is zeker mooi 😉 zit er aan deze machines ook een telescoop arm? zoja, hoeveel tillen ze wanneer de arm uitgeschoven is?
fendt 939
@mf gek normaal de zwaarste kunnen rond 54 ton nemen
fendt_unimog
@mf gek als de boom helemaal uit geschoven is en de mast is niet omhoor kunnen ze maar rond de 16 ton hebben maar als hij omhoog gaat kan die ook meer optillen omdat het gewicht dan deels boven de truck hangt dat zal rond de 25 30 ton zijn
poech prut
@fendt_unimog mijn excuses, wist niet dat je kwaad werd...

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Hyster ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!