Foto van een Joskin Trans-space, bezig met poseren.Nu ook in het rood!. Foto is geplaatst door StijnTheDeereDriver op 05-06-2013 om 20:29:16, met 6 reacties.

Joskin Trans-space

3.606 foto's van @StijnTheDeereDriver

Foto van een Joskin Trans-space, bezig met poseren.
Nu ook in het rood!

Reacties

JD6930
Quote @StijnTheDeereDriver:
Nu ook in het rood!

Nieuwe optie af fabriek?

Hier in de buurt rijd al zeker zo'n 3 a 4 maanden denk een Joskin zanddumpertje int rood, dacht dat ze hem in Krampe kleuren hadden gespoten maar das dus optie? die kleur?
@JD6930 ja dat is een optie 😉
JD6930
Quote @StijnTheDeereDriver:
@JD6930 ja dat is een optie

Ja, dat had Boerderij afgelopen jaar wel meerdere keren in Boerderij staan. Dat dat zoooo nieuw was, alleen waren ze bij de laatste keer volgensmij vergeten erbij te zetten dat de optie af fabriek nieuw was, maar niet een cabine op die trekkers.
Peedeegee
Weet iemand het RAL kleur van dit Joskin rood? Ik heb namelijk een 2dehands Joskin in het rood die ik zou willen herspuiten.
@Peedeegee Mailtje doen naar JOSKIN 😉

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Joskin Trans-space ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!