Foto van een Case IH Axial Flow 8120, bezig met poseren. De Case combine van loonbedrijf Gebr. De Lange uit Swifterband op de Case IH / Steyr Relatiedagen van mechanisatiebedrijf Weevers Swifterband.

Case IH Axial Flow 8120

1.495 foto's van @Fendt940

Fendt940
Foto van een Case IH Axial Flow 8120, bezig met poseren. De Case combine van loonbedrijf Gebr. De Lange uit Swifterband op de Case IH / Steyr Relatiedagen van mechanisatiebedrijf Weevers Swifterband. Binnenkort meer op trekkertrekker.nl/

Reacties

JD6930
Sow, een Case IH combine in Nederland... Das een heel zeldzame of heb ik dat nou? Rijden er in NL totaal 1 rond of niet?
Fendt940
@JD6930

Ik weet niet hoeveel er rijden hier in Nederland. In ieder geval een in de flevopolder. Net over de grens bij België ben ik er eerder ook al eens een tegen gekomen.
JD6930
Quote @Fendt940:
@JD6930

Ik weet niet hoeveel er rijden hier in Nederland. In ieder geval een in de flevopolder. Net over de grens bij Belgi� ben ik er eerder ook al eens een tegen gekomen.

Oke.
vervaet
@JD6930 bij mijn weten lopen er in Nederland nu 4 !
JD6930
Quote @vervaet:
@JD6930 bij mijn weten lopen er in Nederland nu 4 !

Oke, en een paar honderd Claas, New Holland en JD's zeker? 😛

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case IH Axial Flow 8120 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!