Foto van een John Deere 466 Pers, bijna af! Heb er gelukkig toch al mee kunnen persen en het gaat beter dan verwacht!

John Deere Pers

Ford 7810
Foto van een John Deere 466 Pers, bijna af! Heb er gelukkig toch al mee kunnen persen en het gaat beter dan verwacht!

Reacties

goeiedag eem
@Ford 7810 wat is de pickup breedte van de pers? en de baal afmeting(hoogt en breedte)?
steyrlanzboy
@goeiedag eem wat bedoel je met een pickup ik dacht dat een pickup een auto is
goeiedag eem
@steyrlanzboy , wat zou nu een pickup van een hooipers zijn, de opraper natuurlijk, het tanden gedeelte waar de pers het hooi oppakt en het de pers in gaat, of anders gezegd, het gele gedeelte.
jmos
@steyrlanzboy
pickup is "pick up", oftewel: "pak op", een opraper dus
Ford 7810
@goeiedag eem

De opraapinrichting (pickup :P) is 1.67m breed en de afmetingen van de baal zijn 0.4m x 0.46, deze maten zijn rechtstreeks uit de bedieningshandleiding gehaald!
goeiedag eem
@Ford 7810 bedankt, voor de info, ik ben een beetje aan het rond kijken voor een johndeere pers maar dan een met een rond de 2 meter breede pickup, dan weet ik dat ik de 466 niet moet zoeken, dan moet ik uit kijken mnaar een 459.
Ford 7810
@goeiedag eem

Heeft John Deere zeker persen met een Pickup van 2m? zover als ik weet en gevonden heb heeft die van de 459 ook maar 1.6m zelfs?
goeiedag eem
@Ford 7810 nou ik vind ze op agriafaires met pickup van 1.80 a 1.90 en dat zoekt ik eigenlijk, in ieder geval niet smaller als 1.85. en dat vind ik ook op internet in wat techische gegevens die je vinden kan dus, zal eens kijken of het werkelijk zo is.
radium45
@Ford 7810 Je moet onder de aanslag van de vijzel, de plek waar hij op steunt als er geen gewas doorgaat, een blokje van plm 10-20 mm lassen. Dan werkt hij nog beter. Nu heb je kans dat de vijzel wel eens wil wikkelen bij lang en net niet te droog gewas.
Ford 7810
@radium45 Ik had dit moeten doen, anders kon de worm de bodem van de pers raken! Nu heb ik blijkbaar een ander probleem tegelijkertijd opgelost! Merci in ieder geval voor de tip!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere Pers ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!