Foto van een Veenhuis kuilverdeler, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door marcelbuitenhuis op 25-07-2013 om 21:20:19, met 13 reacties.

Veenhuis kuilverdeler

marcelbuitenhuis
Foto van een Veenhuis kuilverdeler, bezig met poseren.

Reacties

fendt 512c
@marcelbuitenhuis beetje eigen fabriekaad er onder 😃
marcelbuitenhuis
@fendt 512c Ja werkt monster, is zelfde stand als holaras.
mdoornekamp
@marcelbuitenhuis gaat ie nu niet te snel door de slipkoppeling? Ik wil die van mij ook nog wat aanpassen. Standaard pakken ze net te weinig met grote vrachten gras
marcelbuitenhuis
@mdoornekamp Nee valt volgens mij mee heb me pa er niet over gehoord. Ja dat is zo hebben jullie de punten ook al recht of naar boven staan?
mdoornekamp
@marcelbuitenhuis Punten staan bij mij recht naar buiten en omhoog. Zal wel even foto uploaden straks. Ben hem ook een beetje aant aanpassen
mdoornekamp
Tanden schuin omhoog zaten er al op. Nu de rechte nog langer gemaakt. Nu weer proberen. Anders nog meer pennen eronder zoals bij jou
marcelbuitenhuis
@mdoornekamp Kijk maar uit dat je midden bak niet kapot draait hadden wij ook. Omdat de punten omhoog stonden.
mdoornekamp
@marcelbuitenhuis Ging die stuk omdat het gras er langs draaide of ging het te zwaar. Heb je er wel een slip koppeling tussen?
marcelbuitenhuis
@mdoornekamp Wij hebben slip koppeling er tussen. Omdat de punten omhoog stonden kan hij het gras niet kwijt bij de bok. de verdeeler zit te dicht op de trekker vergleekn met vlibo. Hebben we nu minder last van als we tijd hebben verlengen we hem dat er dan meer ruimte tussen zit.
mdoornekamp
Wij hadden eerder al last dat het gras vastliep bij de bok. Ben hem nu aant verlengen. 15cm
marcelbuitenhuis
@mdoornekamp Wij willen dat ook zo doen kan ie mooi probeeren als 15 cm goed is.
rueben-mccormick
@marcelbuitenhuis mag ik vragen wat voor diameter buis je hier gebruikt en dikwandig of dunwandig?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Veenhuis kuilverdeler ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!