Foto van een John Deere Hakselaar, bezig met gras hakselen.. Foto is geplaatst door magnum op 30-07-2013 om 22:57:35, met 8 reacties.

John Deere Prototype

magnum
Foto van een John Deere Hakselaar, bezig met gras hakselen.

Reacties

deerefan
Proto-type 😄 ben benieuwd wat er onder de kap zit 😛
RuudBus
Deze loopt in tulare Californië? of hoe kom je aan de foto's?
magnum
Nee sorry dit is in Waco Texas
Deere Hunter
@magnum heb je hem ook zien hakselen?
dickt
Ik, jmos en Trekkerman Tom hebben dit object verplaatst van Tractoren John Deere Hakselaar (Gras hakselen) naar Tractoren John Deere Proto-Type (Gras hakselen)
magnum
Een friend van my is vrachtwagenchauffeur die mee rijd bij meerdere custom choppers in Texas new mexico en Arizona. dit is bij robinson farms.
JD6930
Quote @deerefan:
proto-type ben benieuwd wat er onder de kap zit

Het Amerikaantje! 😛

Denk niet dat je zo'n grote ooit int echt zult zien, oft moet zijn dat ze deze maat ook op de agritechnica, ATH etc. presenteren. Heeft de Europese niet maar 1 uitlaat? 😛 Alsje andere foto's ziet... Dacht er een keer te hebben gezien met 1 uitlaat maar kan het mis hebben!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere Prototype ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!