Foto van een Roadless Ploughmaster 95, vandaag maar even voor nood andere achterwielen gemonteerd omdat de originele wielen gestraald gaan worden. moet er in totaal wel ff 10! wielgewichten uithalen.

Roadless Ploughmaster 95

777 foto's van @RPCounty

RPCounty
Foto van een Roadless Ploughmaster 95, vandaag maar even voor nood andere achterwielen gemonteerd omdat de originele wielen gestraald gaan worden. moet er in totaal wel ff 10! wielgewichten uithalen. (5 links 5 rechts)

Reacties

manus
@RPCounty

Dan hoef je niet naar de sportschool 😉
RPCounty
@manus hahaha, nee dat denk ik ook niet. toe ik ze eraf rolde dacht ik al, als deze komen te liggen heb ik een probleem. gewoon niet normaal zo lomp zwaar. er zat 16.9 x 38 op diagonaal, dus ze zaten zowat klem onder het spatbord.
manus
@RPCounty

Heb deze een paar weken terug eraf gehaald maar dan wel met heftruck en stropje rond lepels
RPCounty
@manus ik kan je geen ongelijk geven dat je dat zo gedaan hebt.
manus
@RPCounty

Ik heb ze compleet aan elkaar laten zitten en aan de binnenkant de moeren losgedraaid, kan ik ze de volgende keer er weer zo in hangen
RPCounty
@manus smart thinking!
manus
@RPCounty

Yes of course

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Roadless Ploughmaster 95 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!