Foto van een Avr Bunkerrooier, bezig met poseren.de nieuwe spirit 9200 is aangekomen. wel een beetje te laat want de aardappelen zijn al bijna allemaal gerooid.

Avr Bunkerrooier

437 foto's van @nielsve

nielsve
Foto van een Avr Bunkerrooier, bezig met poseren.
de nieuwe spirit 9200 is aangekomen. wel een beetje te laat want de aardappelen zijn al bijna allemaal gerooid.

Reacties

Oldtimer-fan
Snel bedrijfsklaar maken en 't veld in met die handel! 😃
nielsve
@oldtimer-fan we moeten nog maar een 15 tal ha rooien. niet veel zin om deze dan vuil te gaan maken als we de andere nog hebben. anders moeten we 2 keer gaan poetsen 😛
Oldtimer-fan
Haha, mwoa, voor 15 ha zou ik 'm toch nog wel inzetten. Kun je 'm meteen goed testen
nielsve
[oldtimer-fan] ja, we zijn nog wat aan het twijfelen. zolang ze onze spirit 8200 nergens anders nodig hebben blijft hij nog netjes aan de kant staan anders zal avr hem nog me komen opstarten dit jaar.
Jeer1
@nielsve Niet echt netjes om laat tijdens het rooiseizoen pas een rooimachine af te leveren. Hoor er wel goede verhalen over, die avr 9200;)
nielsve
@jeer1 der waren problemen geweest met de tractie die niet zo snel opgelost raakte. maar we hebben altijd aan de gang kunnen blijven met de 8200 die we bij bestelling van de 9200 al terug verkocht hebben aan avr. eigenlijk hebben we dit jaar zeer goedkoop gerooid 😄 en over de service zijn we ook zeer tevreden. en of het een goede rooier is dat zal de toekomst uitwijzen. over de 8200 zijn we zeer tevreden, die gaat door waar zelfrijders moeten stoppen en heeft een uitstekende zeefcapaciteit.
Jeer1
@nielsve Een 8200 met wielaandrijving misschien wel ja, anders kan ik me niet voorstellen dat een 8200 doorgaat waar zelfrijders moeten stoppen.
nielsve
@jeer1 uiteraard met wielaandrijving ja, dat is hier op de zandgrond zowiezo geen overbodige luxe. als er een zelfrijder verder zou geraken dan zal het een dewulf r3060 zijn. maar die 4 rijers op rupsen zeker niet. die zijn veel te zwaar voor op het land vind ik.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Avr Bunkerrooier ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!