Foto van een Terra Gator 2104 (overige zelfrijders), bezig met maïs hakselen.Internationale werktuigdagen Oudenaarden 2013.

Terra Gator 2104 (overige zelfrijders)

fendt 939
Foto van een Terra Gator 2104 (overige zelfrijders), bezig met maïs hakselen.
Internationale werktuigdagen Oudenaarden 2013.

Reacties

franky-pieters
Speciaal gebouwde Challenger hooglosser van een drainagebedrijf om in alle omstandigheden te kunnen werken, ondertussen zijn er ook wel al een paar loonwerkers die daar mee rijden
fendt 939
@franky-pieters Deze zullen de laatste jaren wel goed van pas zijn gekomen in de mais , ik weet wel niet of dat er buiten de mais nog een andere bak wordt opgedaan voor grondwerken ?
franky-pieters
@fendt 939
Denk van wel want als je zo'n dure machine maar voor zo'n korte periode zou kunnen gebruiken zou dat toch helemaal niet rendabel zijn
fendt 939
@franky-pieters
Haha denk ik ook want zoveel zie je deze machien ook niet rijden .

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Terra Gator 2104 (overige zelfrijders) ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!