Foto van een Massey Ferguson 1523, bezig met spitten , Imants 1.20 breedt. Foto is geplaatst door MF team Kessel op 30-10-2013 om 21:16:04, met 11 reacties.

Massey Ferguson 1523

211 foto's van @MF team Kessel

MF team Kessel
Foto van een Massey Ferguson 1523, bezig met spitten , Imants 1.20 breedt

Reacties

Koentjuh
Iets kleinere dan wij hebben op het werk, 1531, van een hovenier?
MF team Kessel
Nee niet van hovenier van mij zelf doe miniloonwerk in de regio bij ons , bevat de 1531 goed ? schakel of hydrostaat ?
isekitx
Wat voor materiaal heb je allemaal??
Koentjuh
@MF team Kessel

Hydrostaat, bevalt goed. Zit alles op en aan alleen de voorlader is iets wankel..
Renze
@Koentjuh is de voorlader wankel, of wordt de trekker licht in de kont als je een volle bak grond pakt ? Dan zou ik even een 22mm staaf door een 60l oliedrum steken en m vol beton storten om in de hef te hangen, dat ontlast je vooras ook.
Koentjuh
@Renze

Voorlader wankel als de bak vol zit met grond. Verder mooi trekkertje! Fronthef, frontaftakas en hydrauliek, voorlader met snelwissel en 3e functie 😄
Renze
@Koentjuh Ik heb zelf op een veiling 10 frontgewichten van 40kg gekocht voor weinig, die hangen aan een HEA 100 balk in de hef, en een paar onderschuifgewichten heb ik aan de voorkant van de balk in een hoeklijn geschoven. Totaal zon 700kg, en de dissel van de balenwagen kan onder de gewichten door. Dat scheelt enorm in stabiliteit. Ik moet alleen nog een karretje op zwenkwielen maken waar ik die tros gewichten op zet om ze makkelijk aan- en af te koppelen.

Beton is goedkoper, maar waarschijnlijk zo groot dat je m niet boven de trekhaak uit kunt tillen, en hij zit in de weg met draaien. En dat vind ik toch wel verrekte makkelijk 😄
MF team Kessel
Wat ik allemaal heb:
-frees machio
-overtopfrees imants
-spitmachine imants
-cultivator
-aspergebewerkingsmachines
-zaaicombinatie
-kilverbak
-doorzaaimachine
-verticuteermachine
-vlakraam
-sleuventrekker voor planten
isekitx
Zo wij hebben ook een maschio frees.

heb je veel werk met de mf??
MF team Kessel
Ik heb er nogal veel werk mee . ben sinds begin van de zomer voor mn eigen begonnen omdat het uit de hand begon te lopen en het niet meer hobbymatig was.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 1523 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!