Met de Daf XF lelies ophalen net buiten Weert. Foto is geplaatst door ValtraT202 op 03-11-2013 om 19:16:11, met 7 reacties.

DAF XF

ValtraT202
Met de Daf XF lelies ophalen net buiten Weert

Reacties

Loeideutz
En waar precies is net buiten Weert? Of eventueel bij wie?
ValtraT202
@Loeideutz Ja dat is een goeie hij deed lelies op contract teelt en had nog 5 hect arspersjrs en 7 harspels in de schuur staan
Loeideutz
Zegt me niks. Er zitten hier in de regio meer lelietelers. En volgens mij is dat bijna allemaal contractteelt. Zoals de meeste bloembollen in deze regio.
ValtraT202
@Loeideutz Oke er stonden 4 claasen op erf 1 mf op rupse en ja ze hadden nieuw schuur gebouwt ik moet zaterdag misschien weer dan laat ik je het weten
Loeideutz
Dan denk ik dat je bij Mans geweest bent. Wist niet dat hij ook nog een bietje asperges had. En dan heeft hij de rest dus ondertussen ingeruild voor Claas.
ValtraT202
@Loeideutz Oke grappig maar zal het zaterdag wel even op me laadbrief kijken dan meld ik het wel

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de DAF XF ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!