Foto van een Fiat 500 Special, bezig met poseren. Deze schuurvondst is nu het nieuwe scheurijzer van familie ten Hoor :-)

Fiat 500 Special

MikotenHoor
Foto van een Fiat 500 Special, bezig met poseren. Deze schuurvondst is nu het nieuwe scheurijzer van familie ten Hoor 😄

Reacties

guy
Ziet er nog mooi origineel uit 😄
MikotenHoor
@guy Alles zit er op en aan, en hij heeft zo'n 2600 uur gelopen 😄
guy
@MikotenHoor

Amai, dat kom je niet vele tegen, nog niet ingelopen dan 😄 Heeft dezelfde inhoud als onze 540DT, maar deze zal ietsjes minder pk doen, of moeten doen toch in theorie 😄
MikotenHoor
@guy Hij loopt als een nieuwe 😄 Ja een 2,6 liter blok had ik vernomen? Jullie 540 is ook super mooi spul trouwens, en kom je ook niet veel tegen.
guy
@MikotenHoor

Danku, de onze is ook uit NL afkomstig, 540DT is nooit verkocht geweest in belgie hebben ze mij verteld. Er zitten momenteel andere achterwielen op de onze, 16.9-30. Zo staat hij wat ruiger 😄 Waarvoor ga je deze gebruiken?
MikotenHoor
@guy Ja dat moet deze ook maar ondergaan, de ruimte onder het spatbord is mij zo voor het oog ook te groot. Hij gaat thuis voor de manegevlakker, en het plan is om er ook mee te gaan schudden etc. 😄
MikotenHoor
@guy En natuurlijk word hij gerestaureerd 😃
guy
@MikotenHoor

Krijgt mooie oude dag dan 😄
MikotenHoor
@guy Jazeker,
rudy
@guy
zijn er al foto's van met de brede bandjes
guy
@rudy

Nog niet, ze zitten er al op, maar nog geen tijd voor gehad 😄
rudy
@guy

ben benieuwd
guy
@rudy

IE is beer zulle 😛
bugo
Zo èèn hebben wij vroeger ook gehad, maar dan met deuren en ramen erin en een oprolzeiltje aan de achterkant.
MikotenHoor
@bugo Oke dat is ook een pracht natuurlijk 😄
bugo
@MikotenHoor Was wel een mooie trekker ja. Hadden de trekker volgens mij `79 nieuw gekregen. Ze hadden toen een nieuw soort lak gebruikt, die beviel niet, begon al snel te bladeren en te roesten. Verder geen sleutel aan geweest behalve de koppelinsplaten.
fiatfan
@bugo dat hadden veel fiats in die tijd. ik heb een 540 die ook al zijn lak verliest. het probleem was dat het in die tijd te goed met fiat ging en zodoende werden de trekkers maar gespoten zonder dat er fatsoenlijk ondergrond werd gebruikt of de walslaag werd gestraald, sprak laatst een oud monteur die zei dat hij er talloze had overgespoten in de garantie..
fiatfan
@guy geen tijd Guy? bij ons staan alle sportvelden onder water....
bugo
@fiatfan Kan idd. ook wel de oorzaak zijn. Er is toendertijd wel iemand van de importeur wezen kijken naar de lak maar er is verder niets aan gedaan.
guy
@fiatfan

Ja hier ook, alhoewel vandaag toch gemaaid en gesproeid op de greens. En daarbij nog bezig met mn achterneef zijn 450, moesten nieuwe koppelingsplaten in met de bijhorende keerringen enzo..

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fiat 500 Special ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!