Foto van een Cebeco Folder.. Foto is geplaatst door Trekkerman Tom op 25-11-2013 om 21:34:14, met 10 reacties.

Cebeco Folder

2.029 foto's van @Trekkerman Tom

Trekkerman Tom
Foto van een Cebeco Folder.

Reacties

radium45
Kijk, 1 van de allereerste Kaweco zodenbemesters.
johndeere6230
@radium45

die brachten het naar china zeker 😛
Hurli356
Wat een banden onder de tank 😮
radium45
@Hurli356 Good Year Tundra Grip. En dat onder een tankie van 8500 ltr.
Hurli356
@radium45 Woest, wel heel grasmatvriendelijk
radium45
@Hurli356 Ik heb veel ervaring met deze banden. zo op het oog doen ze het heel goed op grasland t.o.v. dezelfde band met nokken maar deze hebben een ''wals'' effekt. Op bouwland is het helemaal niks, ze gaan te snel stilstaan. Op de weg brand het rubber eraf, je moet ze geregeld om leggen op de velg en niet met te weinig spanning rijden anders slijten ze alleen aan de binnenkant.
Hurli356
@radium45 Oke, dus lijkt veel mooier dan het is. Zijn dus wel betere graslandbanden dan bouwlandbanden. Gezien het profiel gaan ze wel snel stil staan ja, en als echt lage druk niet kan heeft het ook niet veel nut.
radium45
@Hurli356 Daarom is die boerenstelling van max 1 bar ook allang achterhaald. Banden met deze breedte gaan dan hol lopen zodat het bedoelde effekt juist averechts werkt.
Hurli356
@radium45 Klopt, daarom is dubbellucht veel effectiever dan een band die net zo breed is als band + dubbellucht. Kunt met lagere druk rijden zonder hol te lopen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Cebeco Folder ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!