Deze mooie gele Steyr 32S32 silagetruck rijd nog steeds bij loonbedrijf Agri-Service uit Molenbaix (B). Sinds 1992 is deze truck de trouwe afvoerder van de firma. In 2003 is hij in de gele 'bedrijfskl

Steyr Vrachtwagen

1.030 foto's van @MMaarten

MMaarten
Deze mooie gele Steyr 32S32 silagetruck rijd nog steeds bij loonbedrijf Agri-Service uit Molenbaix (B). Sinds 1992 is deze truck de trouwe afvoerder van de firma. In 2003 is hij in de gele 'bedrijfskleur' gespoten. Naast deze Steyr silagetruck hebben ze ook nog een MAN in hun bezit. Deze twee zijn de vaste afvoerders bij hun Pro-DX III hakselaar.
Benieuwd naar de evolutie van het bedrijf? Op de oude doos van Landbouw en Machines.be hebben we een prachtige oude fotoreeks staan.
Te bekijken op: home.euphonynet.be/deoudedoos/

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Steyr Vrachtwagen ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!