Foto van een New Holland TN 75V.. Foto is geplaatst door jurgennew op 27-12-2013 om 19:26:55, met 6 reacties.

New Holland TN 75V

15 foto's van @jurgennew

jurgennew
Foto van een New Holland TN 75V.

Reacties

FiatPeter
Dit lijkt me toch erg onhandig met de maaier voorop. Hier bij ons rijden de meesten met de maaier achterop en daar de sproeier op gemonteerd. Helaas heb ik hier wel geen fot van maar zoek maar eens op bij "Induma"...
jurgennew
@FiatPeter dit rijd veel fijner, de spuitdoppen kan je goed zien, de spuit rijd over de weg veel stabieler omdat die nu in de zwaaihaak zit en als je de maaier de lucht in doet dan blijft de spuit mooi recht hangen en dat heb je anders niet. wij doen dit al wel langer als tien jaar zo.
FiatPeter
@jurgennew
Ja dat is natuurlijk ieder zijn eigen gevoel maar ik heb er zelf ook mee gereden bij mijn vorige baas en dat was zelfs op bergachtige percelen en ik kon daar echt niet van klagen hoor. Was zelfs een sproeier met 2 blazers.
TurnMeLoose
Maaien en spuiten met dezelfde snelheid? Maaien doe je normaal sneller dan spuiten, wij doen het apart . Hoe doe je het op de kopakker? Om de 3 rijen?
jurgennew
@TurnMeLoose maakt toch niet uit als je langzamer rijd voor de maaier, het scheelt veel diesel en tijd. 2 rijen overslaan met een kopakker van 6 meter en bij een kopakker van 8 meter of meer gewoon om de rij. gaat wel makkelijk als je het gewend bent. maar dit is onze oude maaier we hebben nu een perfect tkf-200 gekocht die zit iets korter aan de trekker en is iets compacter, dat gaat nog mooier.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland TN 75V ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!