Foto van een John Deere 9530, bezig met dumperen.. Foto is geplaatst door DannChurcher op 24-01-2014 om 17:42:16, met 13 reacties.

John Deere 9530

24 foto's van @DannChurcher

DannChurcher
Foto van een John Deere 9530, bezig met dumperen.

Reacties

Boerenjongen16
Wow! Prachtig!
jelledexta
Dikke combi!
DannChurcher
Rijd heerlijk zo'n kniktrekker
John k
Kwa comfort kan zo'n knikker niet tegen een gewone trekker op, mooie wagen trouwens, gaat een mooi beetje in.
shovel-joopie
@ John K: Ervaring? Ik wel namelijk werkt en rijdt fantastisch.
John k
@shovel-joopie ja, dat wel, maar zit maar eens een paar dagen op zon trekker of op een 'normale' trekker met geveerde vooras. Wat me tegen valt is dat je ieder hobbeltje toch aardig verneemt in de trekker , het enigste wat je kunt doen is maximal lucht uit de banden laten.
devermeiren
Moet ik nu een bril opzetten? of is hier geen einde? 😃
DannChurcher
Ligt er maar net aan wat voor banden eronder liggen, wielgewichten ja/nee en de bandenspanning. In dit soort werk gaat mijn voorkeur iig uit naar een knikker. Ligt ook wel aan het feit dat wij alles op 3m hadden staan
930triplemaaier
@DannChurcher bij mij nooit een kniktrekker voor transportwerk. Het allergrootste nadeel is dat de trekhaak beweegt als je stuurt. en als je eenmaal slingert dat je daar heel moeilijk uit komt. ook hebben kniktrekkers minder gewicht op de achteras dan gewone trekkers. Dat is gedeeltelijk te ondervangen met gewichten maar niet helemaal. en zit hier wel een remventiel op?
DannChurcher
Klopt helemaal wat je zegt! Ik heb in de winter een aantal weken met deze combi gereden (2011) en ook een paar keer met een 8530 ervoor en bij die trekker was ook de topdruk cilinder bevestigd maar ik vond dan dat de kar je meer de bocht uit wou duwen dan bij deze. Maar dit alles is mijn mening en ik was ook de enige die helemaal weg was van deze trekker haha.
DannChurcher
Kar was overigens geremd en de eerste en laatste as waren gestuurd
cornelis5
Die moeten ze in nederland ok heben

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 9530 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!