Ook de Joskin 9 kuub tank is geen probleem voor deze old timer!. Foto is geplaatst door staleemster3 op 27-03-2014 om 20:23:03, met 10 reacties.

John Deere 3130

staleemster3
Ook de Joskin 9 kuub tank is geen probleem voor deze old timer!

Reacties

claasfan
Dikke combi
staleemster3
@Jasperfendt Het viel me alles mee, na een uur of 4 beulen kwam de oude 3130 (die bijna geen werk verzet heeft de afgelopen 2 jaar) aardig los. Ik wacht eerst nog met het opdraaien, kost alleen maar extra brandstof.
Tom VB
Quote @staleemster3:
kost alleen maar extra brandstof.

Wijze woorden
Herbert
Met hoeveel kmh bemest je dan?
staleemster3
@Herbert Durf het zo niet te zeggen maar de mest was vrij dun (rose kalveren) dus vrij snel. Ik rij dan ik de hoge groep, eerste versnelling, haas 😄
Mooi man 100 pktjes en gaan
newholland6640
@Tom VB

Er zijn mensen die beweren dat het dan ook zuiniger kan omdat je met een lager toerental meer koppel hebt. Als dit zou zijn betekent dat wel een hele andere rijstijl..

Maar of t waar is... ?
Tom VB
@newholland6640
Het zou wel kunnen kloppen. Maar ik denk dat dat voordeel niet opweegt tegen die extra volumes die je in het overige toerenbereik inspuit.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 3130 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!