Foto van een Schlüter Meerdere, bezig met poseren bij Egelseer in Neurenberg (D).. Foto is geplaatst door Clear-up op 06-04-2014 om 14:57:22, met 5 reacties.

Schlüter Meerdere

Clear-up
Foto van een Schlüter Meerdere, bezig met poseren bij Egelseer in Neurenberg (D).

Reacties

Schluterfan
Helemaal naar Nürnberg gereden? Of was je er nog voor een andere reden 😉.
Clear-up
@Schluterfan Nee, helemaal naar Nürnberg gereden. @pino wilde daar voor onderdelen kijken. Uit eindelijk ook nog wat op de kop kunnen tikken.
Schluterfan
@Clear-up

Ja voor onderdelen zit je wel goed bij Egelseer, alhoewel ik liever bij Had en Buchner onderdelen haal (zijn wat goedkoper, en internet gezind 😉 ). Van een S450 zijn best wel trekkers gemaakt, dus zo'n probleem is dat niet.

Op de kop getikt, die 2000 die hij heeft staan voor 65 met 3 nullen achter? 😃 😃 😃 (niet de 2000 die jij op de site zette 😉 )
Clear-up
@Schluterfan Wouden er ook een kijkje nemen. Je bent jong, en dan kun je soms gekke dingen doen. Dit was zoiets.
Nee, geen trekker. Met op de kop kunnen tikken bedoelde ik de onderdelen van @pino 😄

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Schlüter ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!