Bij ons t´huis.... Foto is geplaatst door ssweers op 10-11-2007 om 08:29:09, met 7 reacties.

Krone Combipack

182 foto's van @ssweers

ssweers
Bij ons t´huis...

Reacties

wiegehts
Jullie eigen?
jehan
He zie ik daar zonbalen om kiep geval dr achteraan zitten ..zou je daar een keer een gedetaileerde foto van willen maken
fendtthebeste
Mooie pers. mijn vader heeft ook eens in twijfel gestaan om een pers te kopen en dan geen ladewagen maarja en dan altijd 's winters dat plastic los snijden is ook niet alles en het is nog eens duurder ook, maar lijkt me zeker wel mooi werk om te doen
ssweers
@jehan: de kiep is een zelfbouw..ik zouw er straks een paar fotos van maaken..
ssweers
@fendtthebest: als je een ladewagen hebt moet je ook de plastic van bult doen.. deze balen kun je onder dak zetten en dan open snijden.. met deze pers kun je ook hier of daar een stuk persen met de ladewagen moet je alles in een keer doen... een als je een bult maakt moet je ok plaan erover doen (meestal in regen 😃 ) dat moet je bij een pers niet... wij hebben in de schüür een bult met plestic een die kunnen wij zo met voorlader op wagen doen een weg brengen..als je een pers hebt moet je met een Persoon persen en met een harken..met wagen moet je een hebben voor inkuilen.. een meschien twee met wagen een met haark een voor koffie of thee een voor de kanten van bult en zo verder..
Dus pers is beter 😃
varken
Ik, alfredo en dickt hebben dit object verplaatst van Tractoren Krone Wikkelpers naar Tractoren Krone Combipack (Poseren)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Krone Combipack ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!