Foto van een Belarus 940. TT Berkel Enschot. 1e prijs 3,5 ton.Foto van [@Selten]. Foto is geplaatst door Belarus-Power op 29-04-2014 om 20:13:02, met 11 reacties.

Belarus 940

28 foto's van @Belarus-Power

Belarus-Power
Foto van een Belarus 940. TT Berkel Enschot. 1e prijs 3,5 ton.

Foto van @Selten

Reacties

lukasbelarus
In welke versnelling rijdt je in de 3.5 ton? ik ga me inschrijven voor de 3.5 in zundert samen met nog een inter, fiat en een mf
Belarus-Power
@lukasbelarus dat veschilt nogal welke klasse en het vermogen, deze motoren zijn niet te vergelijken met degene die jij hebt. de versnellingsbak is ook anders.

de mijne is een 4 turbo motor, daarmee rijd in de 4. eentje zonder turbo rijdt je de 3 mee. zelf ga ik ook naar zundert, dan zullen we wel eens zien!
lukasbelarus
Ik dacht ookal aan de hoge 3 idd. ben benieuwd of hij wat doet, eerst eens andere banden zoeken ergens
Belarus-Power
@lukasbelarus zoek dan naar michelin xm 108, in de maat 540 65 34 of iets in die richting, wat is het gewicht van de tractor zonder ballast?
lukasbelarus
2700kg
lukasbelarus
En zoek ook nog 20 inch voorbanden nu zitten er vrachtwagenbanden op, kon niks anders vinden haha
lukasbelarus
En zoek ook nog 20 inch voorbanden nu zitten er vrachtwagenbanden op, kon niks anders vinden haha. achterbanden zijn 38 inch maar kan niet veel breder dan 16.9 met deze velgen en denk dat de steek net iets anders is dan zf
Belarus-Power
Welke bandenmaat licht er nu achter op? dan is het makkelijk te bekijken welke maat er op kan ivm de hoogte
Belarus-Power
@lukasbelarus ze zijn ook makkelijk op te schroeven voor meer pk`s...
weet je al hoe?
lukasbelarus
Nee hij rookt al wel wat.
nu 13.6 38 vredestein
nog ongv 5 cm en nog tot spatbord ook 5cm

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Belarus 940 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!