Foto van een Case IH Puma 215, druk bezig met Bemesten.. Foto is geplaatst door MartinJansen93 op 24-06-2014 om 17:41:06, met 11 reacties.

Case IH Puma 215

849 foto's van @MartinJansen93

MartinJansen93
Foto van een Case IH Puma 215, druk bezig met Bemesten.

Reacties

Siebenga
De tank die ik graag op het erf had gezien! draait ie in nl? of is dit een demo tank
koeienlokfluit
Hoeveel kuub is die?
newholland6640
Hondengang?
harald vrieling
@Siebenga ja mooie tank, lek mij ook wel mooi systeem
harald vrieling
@newholland6640 2 gestuurde assen laten hem scheef achter trekker lopen , en de hef wordt dan as ware weer recht gezet anders loopt hij scheef
harald vrieling
@koeienlokfluit vanaf 18 m3
EA_MF
Quote @Siebenga:
of is dit een demo tank

volgensmij is dit inderdaad de demo tank van zonna, inclusief trekker. kan me namelijk niet voorstellen dat ze bij jansen zomaar een case gekocht hebben
jd4050
Heeft deze tank niet een poosje tussen balkbrug en ommen gestaan(vlakbij witharen)? meende dat ik m daar wel is heb gezien.
harald vrieling
@jd4050 ja heeft er wel gestaan ja ,
massey8690
@Siebenga lijkt mij ook een hele mooie/simpele oplossing om zo in hondegang te rijden, alleen zal er vast een maar bij dit systeem zitten; als de de diesel in hondegang knikt levert het al veel (extra) scheve krachten op de achteras van de trekker, maar bij 2 assen gestuurd lijkt me dat het 2 keer zo zwaar trekt plus de scheve krachten op de achteras, of zou dit meevallen??

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case IH Puma 215 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!