Foto van een International 453, bezig met gras schudden.. Foto is geplaatst door luc1996 op 08-07-2014 om 20:03:52, met 5 reacties.

International 453

luc1996
Foto van een International 453, bezig met gras schudden.

Reacties

hebbink
Schud je altijd het gras met een trommelschudder..?
luc1996
@hebbink ja ik schud altijd met een trommelschudder heb een beste poos lopen zoeken naar een nette en originele veenhuis trommelschudder en ik heb deze gevonden vind het wel mooi werken. het is toch hobby dus mag lang duren. maar een 4 elements lijkt mij ook nog wel een keer wat.
hebbink
Lijkt mij niks met een trommelschudder het hooi telkens schudden. De buurman hier kon het later op de mesthoop draaien volgens mij want het was een grote bende, omdat je het eigenlijk telkens kneuzt ipv schud.
luc1996
Deze trommelschudder heeft tanden in plaats van klepels ik vind het mooi werken. hij legt het mooi luchtig weg.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 453 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!