Foto van een Zelfbouw trekhaak voor een Fendt favorit10S. Foto is geplaatst door favorit10s op 19-08-2014 om 22:31:25, met 8 reacties.

Zelfbouw trekhaak

favorit10s
Foto van een Zelfbouw trekhaak voor een Fendt favorit10S

Reacties

Deutz-5006
@favorit10s mooie trekhaak zo, komt wel ver achter de trekker te hangen??
favorit10s
@Deutz-5006 dat valt reuze mee lijkt misschien zo. Voor TT moet je minimaal 45cm voor hart achter as zitten en bij mij is dat nu ongeveer 48.
Fendttrisixfan
Beetje zelfde systeem als ik, komt deze aan die 2 strippen voor de ondertrekhaak
favorit10s
@Fendttrisixfan ja inderdaad
moarten
Het belangrijkste aan de trekhaak lengte is dat je trekker in evenwicht is.. dat als hij moet trekken dat hij de voor wielen net aan wil optillen zo heb je de meeste druk op de achterwielen, dus gewoon proberen hoe lang de trek haak moet zijn
Deutz-5006
@favorit10s valt zeker mee dan! Werkt iig gemakkelijk zo lijkt
Deutz-5006
@moarten is zeker waar maar op de kortste lengte die is toegestaan trek je een 2wd toch meestal omhoog van voren, en een langere trekhaak zakt veel sneller bij het achterover gaan

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Zelfbouw trekhaak ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!