Het nieuwe model Mustang AL 406, toch niet op de TKD, wel op de ATH! Op de achtergrond nog een Mustang en een Paus, eveneens nieuw model.Ook van Mustang en Gehl zijn meerdere modellen shovels afgelope

Mustang AL 406

4.024 foto's van @JD6930

JD6930
Het nieuwe model Mustang AL 406, toch niet op de TKD, wel op de ATH! Op de achtergrond nog een Mustang en een Paus, eveneens nieuw model.

Ook van Mustang en Gehl zijn meerdere modellen shovels afgelopen week aangekomen op het Walibi Evenemententerrein te Biddinghuizen tijdens de opbouw van AgroTechniek Holland 2014.

Reacties

Valtra-Fordpower
Ik zie geen verschil met de oudere hoor...
Nog steeds het handgas wat niemand gebruikt.
JD6930
@Valtra-Fordpower

Nieuwe stickers, en er is wat in de opties veranderd is mij vertelt.

@haasjeRens weet de verschillen beter denk. Of @coen-de-kok
haasjeRens
Handgas is makkelijk voor bijvoorbeeld een instrooibak of een veegmachine zodat je met het rijpedaal de snelheid kunt regelen.. maar er is een ander model stoel op gekomen stukken beter vergeleken met de oude en er is een schakelaar gekomen om de joystick te vergrendelen en een andere sticker zit er op.. en verder denk ik niks bijzonders..

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mustang AL 406 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!